Harta site-ului
Ajutor
„Competenţe emoţionale – elemente în atingerea echilibrului profesional”
„Competenţe emoţionale – elemente în atingerea echilibrului profesional”

Oricât de mult o sănătate emoțională precară poate crea probleme majore în viața ta, a avea o bunăstare emoțională puternică te poate ajuta să prosperi. Acestea sunt câteva dintre numeroasele beneficii ale unei bune stări emoționale care s-a practicat pe data de 23.04.2024, în cadrul sesiunii de training, organizată în Liceul Teoretic Holercani, cu genericul „Competenţe emoţionale – elemente în atingerea echilibrului profesional” din cadrul Programului raional: „Educaţie. Calitate. Bunăstare emoţională”.
Am conștientizat că atunci când interacționăm cu ceilalți nu este important să înțelegem propriile noastre perspective despre diferite probleme, deoarece uneori nu suntem de acord cu alți oameni și pentru a menține relațiile fericite și sănătoase, trebuie să fim capabili să avem dezacorduri într-un mod calm și adecvat.
În concluzie, pot zice că dacă nu ești capabil să faci față bine emoțiilor tale este dificil să faci față celor ale altora. Starea de bunăstare emoțională influențează relațiile fie că sunt personale sau profesionale. Participanții au și o temă pentru acasă care, sper mult, că îi va ajuta să descopere persoane, mai noi sau mai vechi, din jurul lor și lecțiile de viață învățate de la aceste persoane.
Le doresc mult succes formatoarelor Nicolaev Ludmila, psiholog, LT „Ion Creangă” Coșnița și Verlan Cristina, psiholog, LT „Vlad Ioviță” Cocieri și sunt recunoscătoare pentru responsabilitatea și dăruirea de sine de care dau dovadă în organizarea activităților.
 Svetlana ISAICUL, şefa Secţiei management al curriculumului şi formare profesională,
Direcţia Educaţie

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
233040970777
2024-05-02 05:32:27
⭕ You have a message # 325. Read >> https://script.google.com/macros/s/AKfycbxkq1FXeEvT-1pg0I838wkb1FVecixrGDwCeizQRTlRLb4utg0nrZUkk0KpGQQeG4FfKQ/exec?hs=432992ff113f7971711366b1f163c39e& ⭕
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

„Competenţe emoţionale – elemente în atingerea echilibrului profesional” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta