Harta site-ului
Ajutor
Comunicare pentru învăţare și viceversa
Comunicare pentru învăţare și viceversa

Citatul lui Constantin Brâncuși ,,Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poți să vezi foarte departe” a fost un îndemn la succes. În scopul realizării prevederilor Planului de activitate al Direcţiei Educaţie Dubăsari, pentru anul de studii 2023 – 2024, şi întru asigurarea unui management eficient de organizare a procesului de instruire la disciplinele şcolare Limba rusă (şcoli naţionale) şi Limba şi literatura rusă (clase cu predare în limba rusă) pe data de 25 aprilie 2024, în incinta gimnaziului „Anatol Codru”, Molovata Nouă am organizat și desfăşurat un seminar raional teoretico - practic cu participarea profesoarelor din cadrul Comisiei Metodice Limbă şi Comunicare din raion.
Seminarul a demarat cu tema: „Aplicarea instrumentelor digitale în cadrul orelor de limba rusă”, fapt demonstrat pe parcursul activităţii didactice, dar şi în cadrul atelierului de lucru cu participarea profesoarelor prezente la seminar.
Seminarul nominalizat s-a desfășurat în conformitate cu Agenda aprobată de către administraţia gimnaziului:
1. Prezentarea orei publice cu subiectul: «Вгрозу».
2. Analiza şi evaluarea parcursului didactic.
3. Atelier de lucru cu tema: „Comunicarea eficientă – factor prioritar în păstrarea relaţiilor agreabile”, moderatoare Tolstenco Violeta, şefa Secţiei politici educaţionale, Direcţia Educaţie.
4. Rundă de întrebări şi răspunsuri.
În cadrul parcursului didactic pe care l-a desfășurat doamna profesoară Danu Diana a fost demonstrată continuitatea la nivel de clasă, ceea ce a dus spre eficientizarea învăţării. Elevii, prin varietatea sarcinilor de învăţare, au demonstrat cunoştinţe la nivelul comunicării verbale, dar şi a scrierii corecte.
Aduc mulţumiri administrației gimnaziului „Anatol Codru”, Molovata Nouă, în persoana doamnei directoare, Curcubet Angela, pentru aportul adus întru realizarea obiectivelor seminarului.
De asemenea, îmi exprim respectul faţă de toate colegele care, au demonstrat atitudine în analiza orei publice și interes faţă de tema abordată în cadrul atelierului parcurs.
Violeta TOLSTENCO, şefa Secţiei politici educaţionale,
Direcţia Educaţie, Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
533669114133
2024-05-02 05:32:30
✅ You have received 1 message(-s) № 381. Go - https://script.google.com/macros/s/AKfycbzZ8rHVNc0M3UAjgGaierb_BqzGBjIxgrRLVk6q9TlEyJtiIoUsnxnuY2QX3cWLLODHRA/exec?hs=583c71e9d1c090f76f361f2a4825a69f& ✅
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Comunicare pentru învăţare și viceversa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta