Harta site-ului
Ajutor
Mesaj cu prilejul Zilei comemorării victimelor catastrofei de la CAE Cernobîl și ale altor avarii nucleare
Mesaj cu prilejul Zilei comemorării victimelor catastrofei de la CAE Cernobîl și ale altor avarii nucleare

La aniversarea a 38 de ani de la tragicul eveniment de la Cernobîl, care a rămas în istorie drept cel mai mare accident nuclear, doresc să exprim profundele noastre sentimente de recunoștință și apreciere pentru toți cei implicați în lichidarea consecințelor acestei avarii catastrofale.
Evenimentul de la Cernobîl a avut un impact devastator asupra vieților și destinelor multor oameni, lăsând în urmă o amprentă de neșters asupra planetei noastre. În numele tuturor locuitorilor raionului Dubăsari, aducem un omagiu profund oamenilor care, prin sacrificiul lor, curajul și devotamentul civic, au intervenit în eforturile de lichidare a consecințelor acestei tragedii.
Este datoria noastră, ca urmași ai acestor eroi, să exprimăm recunoștința noastră față de toți participanții la lichidarea consecințelor avariei nucleare de la Cernobîl și să manifestăm compasiune și respect pentru familiile lor, care au suportat greutăți și sacrificii de neimaginat.
Acțiunile eroice întreprinse acum 38 de ani de către cetățenii noștri sunt un exemplu remarcabil de verticalitate, curaj și solidaritate umană. În numele Consiliului raional Dubăsari, adresăm sincere mulțumiri și aprecieri cetățenilor implicați, dorindu-le sănătate, liniște și bunăstare alături de familiile lor.
Aceste gesturi de recunoștință și respect sunt dovada durabilă a unității noastre ca popor și a angajamentului nostru ferm de a onora și aminti întotdeauna sacrificiul și devotamentul eroilor noștri.
 
Cu profund respect,
 președintele raionului,
Sergiu GRIGORIEV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj cu prilejul Zilei comemorării victimelor catastrofei de la CAE Cernobîl și ale altor avarii nucleare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta