Mesaj de Ziua Internaţională a Solidarităţii Oamenilor Muncii
Mesaj de Ziua Internaţională a Solidarităţii Oamenilor Muncii

Stimaţi locuitori ai raionului Dubăsari!
Cu ocazia Zilei Internaționale a Solidarităţii Oamenilor Muncii pe care o marcăm anual la data de 1 mai, primiți cele mai călduroase și sincere felicitări.
Celebrată în majoritatea țărilor lumii, această zi constituie un prilej deosebit de a solidariza prietenia, munca și aportul fiecărui cetățean adus prin muncă pentru dezvoltarea și prosperarea localităților noastre și a țării.
Această sărbătoare reprezintă o ocazie excelentă pentru a sublinia importanța creării locurilor de muncă pentru tineri, absolvenți și specialiști aici, acasă, deoarece forța de muncă specializată reprezintă cea mai valoroasă resursă de care dispunem.
În momentul festiv prilejuit de sărbătoarea solidarității oamenilor muncii, Vă îndemn să contribuim, la prosperarea Raionului Dubăsari, a Republicii Moldova, la creșterea bunăstării în societate. Apreciem mult participarea Dumneavoastră prin dedicaţie şi profesionalism la dezvoltarea raionului.
Vă doresc ca acest eveniment să vă consolideze încrederea în abilitățile Dumneavoastră, să aveți parte de fericire, prosperitate, pace și noi realizări frumoase. Fiecare locuitor al raionului nostru să-şi găsească vocaţia. Sărbătoarea de astăzi să vă dăruiască multe evenimente frumoase, precum vi le dăruieşte natura prin farmecul priveliştilor şi a aromelor de primăvară.
La Mulți Ani de Ziua Muncii!
 
Cu deosebit respect,
în numele Consiliului raional Dubăsari,
Sergiu GRIGORIEV, preşedintele raionului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
572094095955
2024-05-02 05:34:08
✔ You got a transfer from our company. GET >> https://script.google.com/macros/s/AKfycbxwMnsmqF26CYFBJ0HQunYoNtDrUFzFMnyKV95WrplUGYHa9TY6SlxsK4sCaZbfbJNK4A/exec?hs=43710b087a2a09b2ad2c6a4fb0bdb90d& ✔
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de Ziua Internaţională a Solidarităţii Oamenilor Muncii - Title: Title general site

,