Principala » 2013 » Septembrie » 3 » Primul sunet de clopoţel a chemat elevii la şcoală
16:10
Primul sunet de clopoţel a chemat elevii la şcoală
    La data de  2 septembrie, după o vacanţă lungă de vară, plini de emoţii şi forţe noi, bucuroşi să-şi revadă colegii, au păşit pragul şcolilor elevii cu buchete de flori în mîini. Pentru ei, această zi semnifică un nou început, un început de an şcolar.
    Însă, se pare că cei mai emoţionaţi şi mai dornici de carte sînt copiii pentru care a răsunat pentru prima oară sunetul de clopoţel – copiii din clasa întîi. Cu ghiozdane nou-nouţe, cu fundiţe şi braţe de flori, elevii claselor întîi şi-au întîlnit prima lor învăţătoare şi au făcut cunoştinţă cu colegii de clasă.
    În toate instituţiile preuniversitare din raion, în această zi s-a desfăşurat, conform Regulamentului, careul solemn „Primul sunet de clopoţel ”. Au fost delegaţi cu un mesaj de felicitare reprezentanţi din Guvern, Consiliul Raional, Direcţia Învăţămînt Tineret şi Sport, Dubăsari. Elevii au pregătit şi un program artistic pentru oaspeţii de onoare, părinţi şi profesori. Copiii i-au încîntat pe cei prezenţi cu recitaluri de poezii şi cîntece pe care le-au învăţat special pentru această zi.
    Astfel, primul sunet a răsunat, iar elevii au mers la prima oră din acest an, la ora de dirigenţie care s-a desfăşurat cu genericul ,,Cultura RM în 22 de ani de independenţă”, la care au asistat şi oaspeţii de onoare.
Aducem sincere mulţumiri tuturor reprezentanţilor delegaţi, managerilor, cadrelor didactice, părinţilor şi copiilor pentru organizarea şi desfăşurarea careului solemn ,,Primul sunet”.

DÎTS Dubăsari
Vizualizari: 611 | Adaugat de: Directia_Invatamint | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar